1. Новини
  2. Новини та події
  3. Новини
  4. Міцність кормових гранул: чому це важливо?

Міцність кормових гранул: чому це важливо?

Міцність кормових гранул: чому це важливо?

Гранулювання - невід'ємна частина сучасного процесу виробництва кормів тварин. У сільському господарстві гранульовані корми широко використовуються для забезпечення правильного харчування худоби та птиці, адже  містять у собі усі необхідні для зростання та відгодівлі компоненти, а ще зручні та практичні у використанні.

Але: сам процес гранулювання корму доволі складний та потребує ретельного контролю на кожному його етапі. Адже кормова гранула повинна бути не лише ідеальною з точки зору наявності в ній необхідної кількості поживних речовин, потрібних конкретній тварині на конкретному етапі її зростання, але й бути міцною.

Так, міцність гранул - є одним із основних критеріїв оцінки їх якості. Не міцна гранула здатна руйнуватись. Це призводить до утворення збільшення пиловидної фракції комбікорму, яка гірше зберігається та розшаровується або взагалі втрачається при транспортуванні.

Забезпечити високу міцність та якість гранули - важливе завдання кожного виробництва. Тому поговоримо на цю тему детальніше:


- що таке коефіцієнт міцності кормових гранул та чому він важливий?
- як спрогнозувати чи буде ваша гранула міцною?
- як перевірити її міцність і головне - покращити результат?

 

Про усе це у нашому відео! Як зробити процес виробництва кормів більш ефективним та раціональним - розповідає головний технолог компанії AGROSUPPLY.

Бажаєте дізнатись більше, зробити краш-тест для своїх гранул або покращити рецептуру кормів? Зверніться до вашого персонального менеджера або напишіть нам!