1. Новини
  2. Новини та події
  3. Новини
  4. LECITOL - ще більше продуктивності

LECITOL - ще більше продуктивності

LECITOL - ще більше продуктивності

Зустрічайте: ще один крок до збільшення продуктивності із оновленою рецептурою високоефективного стимулятора перетравності LECITOL (Лецітол) від AGROSUPPLY.

Ми знаємо наскільки важливими в тваринництві є здоров’я тварин, їх повноцінні раціони та водночас ефективне використання кормів і прибутковість виробництва. Саме тому наші експерти доклали зусиль для удосконалення рецептури унікального прискорювача засвоєння поживних речовин на основі висококонцентрованих функціональних лізофосфоліпідів, що є важливою частиною ефективної годівлі.

Препарат спеціально розроблений для поліпшення засвоюваності жирів, оскільки містить оптимізовану комбінацію натуральних емульгаторів.

Шлунково-кишковий тракт тварин - це водне середовище, а жири та олії є ліпофільними речовинами, які повинні бути емульговані перед перетравленням. Активні інгредієнти LECITOL покращують процес емульгування жирів та утворення міцел, щоб підтримати молоду тварину, оскільки вона не в змозі виробляти достатню кількість жовчних кислот для ефективного емульгування. Таким чином, лізолецитини дозволяють частково замінити дорогі джерела жирів більш бюджетними альтернативами. У підсумку це зменшує витрати на корми при збереженні оптимального росту та продуктивності.

То що ж ми отримуємо від застосування LECITOL:

  • підвищення продуктивності росту тварин;

  • мінімізація втрати поживних речовин, шляхом покращення їх всмоктування клітинною мембраною;

  • підвищення енергозбереження при виготовленні кормів;

  • зменшує потребу використання великої кількості рослинних олій і жирів в комбікормі;

  • покращує вагу і сортність яєць;

В умовах постійного виклику щодо забезпечення тварин економічно ефективними, високоякісними кормами, LECITOL уже довів свою цінність у контролі витрат на корми, підвищенні прибутковості та покращенні сталого виробництва тваринницької продукції.

Дізнайтесь більше - у свого персонального менеджера!